SEF Bygg Work AB

Om oss

SEF Bygg Work är din pålitliga partner för renoveringar av lägenheter och hus, samt byggprojekt i offentliga och kommersiella miljöer i Storstockholms län.

Vårt erfarna team och noggranna arbetsmetoder garanterar att varje projekt utförs med omsorg, precision och uppfyller dina önskemål till punkt och pricka.

om oss

SEF Bygg Work AB

Vi på SEF Bygg Work är din pålitliga partner för renoveringar av lägenheter och hus, samt för byggprojekt i både offentliga och kommersiella miljöer. Med vår expertis inom byggentreprenader och byggservice kan du vara säker på att varje projekt utförs med omsorg och precision.

Vi sätter en hög standard för vårt arbete och följer noggrant en checklista för att säkerställa att varje detalj överensstämmer med dina önskemål. En erfaren arbetsledare är alltid närvarande för att övervaka arbetet och säkerställa att allt går smidigt.

Vårt team består av skickliga och erfarna medarbetare som har arbetat inom branschen i många år. Vi är specialiserade på allt från nyproduktioner och renoveringar till ombyggnationer, tillbyggnader, rivningsarbete och golvinstallationer i Storstockholm Län.

SEF Bygg Work är ett litet företag med en stor kapacitet att leverera totalentreprenader. Vi strävar alltid efter att uppfylla dina önskemål och se till att varje projekt utförs med högsta kvalitet och professionalism.

© 2024 – SEF Bygg Work AB. | Stolt partner till Offerta.